Rakkaus

Laulan kuin lintu laula
Kiitan Sinua kaikesta Herra
Joka aamu on minulle lahja
Ja korkea lauluni on
Rakastan Sinua
Pyyd;nkin Sinua
Varjele minua
K;dell;si
Pyyd;n anna anteeksi syntini
Niinkuin min;kin annan anteeksi
Anna meille kaikille rakkaus
T;yt; meid;t hengell;si


Рецензии