Marina Tsvetaeva - Who sleeps at night?

Who sleeps at night? Nobody does.
A child in his nursery cries,
An old man over his death abides,
A young man to his love inclines,
Breathes on her lips, gazes in her eyes - 

Don’t sleep, or you will miss all this -
We’ll manage later - sure - we'll sleep !


1916
vip/2013



*  *  *
Кто спит по ночам? Никто не спит!


Рецензии