Пардон-с-с-с пародия На 19-30-Калыханка Адам Глобу

На  «19-30 - Калыханка» ( Адам Глобус).

Над мікрараёнам лунаў
Напеў электронна-дрогкі;
Лавілі антэнныя рогі
Другі, беларускі канал;
Экранная калыханка
Плыла ў папяровым лесе;
Мігцеў пластылінавы месяц,
Працяты тэлемаланкай.

 
пардонс-с-с-с...

***над  мікрараёнам  лунатык
бегаў, як  тэлеканал,
па  электрадроту...
дзівіўся  знізу
на  дурня
аўтОбус -
зваліцца ж  шчэ...
Спіце  спакойна  дзеці,
гэта – акрабат  Адам  Глобус!
*+*
18.01.2013г.


Рецензии