ДнеРожденченское. Для Юльки

З   ДНЁМ   НАРАДЖЭННЯ !

А ці бывае шчасце на Зямлі?
Я пытаў у бацькі,
у матулі…
А вось каліб на Сьвеце не жылІ,
Яраслаў, ці жонка яго – Юлія?

Што такое значыць – не жылІ?
А не нарадзілі іх калісьці!
І чаго б  мы сёння сабралісь?
І таму  - абфіласофлю “мЫслю”:

Шчасце – гэта жыць на гэтым Сьвеце!
І няхай не ўсё ТУТ ўладкавАна,
ужо ёсць свае,
няхай адзін пакуль што,
дзеці!
І жыве, і не хварэе Мама!

Дзякуй татка,
Дзякуй мама,
За Жыццё!
І што 26 гадоў таму назад
мяне “прыдумалі”!
І цяпер не зыйдзе ў небыццЁ
Дзень Нараджэння Вашай Юліі!
*+*


Рецензии