МинскиЯ Хроники. Хроники октября

МіНСКіЯ  ХРОНіКі. ХРОНіКі КАСТРЫЧНіКА.

Сорамна восені за хараство...
Ападае лісце,
чырванеючы…
Вецер, свавольнік,
ганяе ліство,
хмурыцца неба
ўдалечы…
Крыху паплача нехта,
маросліва,
зверху,
і засароміцца –
маўляў, выпадкова,
нязлосліва…
Няхай Зіма падзапоздніцца…
Гуляю па Менску
і мару,
каб восень такая
цягнулась бясконца...
**+**
4 кастрычніка 2012г.
(**сорамна - стыдно;хараство - красота;чырванеючы - краснея;
свавольнік - своевольник;нехта - кто-то;маросліва - моросяще;маўляў - простите;
выпадкова - нечаянно;няхай - пусть;мару - мечтаю)


Рецензии