Иллюзия Любви

Ілюзіі  Адчуванняў. Ілюзія  кахання.
***
Не цікаўлюся,
што робіцца
унутрах маёй душы...
Нават,
і,калі захочацца...
Бо,
цямно у той глушы...

Пайшоў  у  лес  я, 
за  грыбамі,
а  там – цябе  сустрэў,
у  лЕсе…
і  нешта ж  прамігнула,
паміж  намі…
Быць  можа –
месцячковы  Лешы…

Дык,  злітУйся  ты,
каханая...
сёння, ўчора, і назаўтра,
за нелюбоў цябе – не  хАю...
Бо,
разумею – гэта марна...

Але...
нешта  ж ёсць
між намі,
нешта...
Што дае нам разам жыць...
Я пайду у лес,
спытаю Лешага,
як ён змог
нас так прываражыць...
**+**
29.09.2012г.
**(цікавіцца - интересоваться;  сустрэў – встретил; злітуйся - пощади;
каханая - любимая; марна - бессмыссленно; спытаць - требовательно допросить)


 


Рецензии