Мара!

Каб я мог падняцца
Ды ўстаць на крыло
Паляцеў бы, братцы,
Ў Тучу на сяло.
Вечарам на танцы
Кепска аднаму
Есць у дзевак шанцы-
Іх с сабой вазьму!
Ў вальсе закружымся
З выхадам ў факстрот,
Каб жа не тужыўся
Ў Тучы больш народ.
Каб ізноў у ранку
Пад салоўкі спевы
Цалаваць каханку!
Фею! Каралеву!
Вуснаў сок мядовы
Піці да знямогі,
Каб стаў ранак новы
Нам канцом дарогі.


Рецензии