Ще те накарам

Ще те накарам да се влюбиш,
не в мен, а в летните огньове
и щом ума си сам загубиш,
ще знам, че истински съм твоя.

Ще те накарам да мечтаеш,
но не за мен, а за Южняка
и щом безумно го желаеш,
ще знам, че няма да избягаш…

Ще те накарам да обичаш,
не мен, а птиците в небето.
А щом деня си с тях наричаш,
ще знам, че вярно е сърцето.

Ще те накарам да докосваш
тревата в мрак, вълните в изгрев,
в съня ти ще пристигам боса
и с утрото ще си отивам.

И сам дори не ще усетиш
как всяка част от теб е моя,
щом просто себе си изгубиш
в шума, донесен от прибоя.

Дари ми нежно тиха песен,
аз винаги ще бъда твоя...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.