Да спаткання, дружа!

Да спаткання, дружа! Да спаткання!
Мо' яно сагрэе сэрца зноў,
Бо душа схалодала дазвання
Між замежных словаў і муроў.

Бо ўжо думкі крылле апусцілі
Іншы раз няма ужо і сілы,
Каб дайсці да мэты, трэба мілі
Пехатой адмераць - шлях ня хілы!

Да спаткання, дружа! Да сустрэчы!
Родны край як і бацькоўскі дом
Нас збярэ і добрым чалавечым
Душы ахіне сваім цяплом!


Рецензии