Июльское утро на улице Тадеуша Косцюшки

Ліпеньская раніца  у Косава, на  вуліцы  Тадэвуша  Касцюшкі.

У  шостай  гадзіне –
паднялася  сонейка...
Белыя пухаўкі –   
ў  сіняшняй  вышы...
Дрынькнуў  па  даху –   
ападыш  антонаўкі...
Птушкі –   
ласуюць  нязнятыя  вішні...
*+*
13 ліпеня 2012г.


Рецензии