Живём мы на Земле, а не на Небе...

Жывем  мы  на  зямлі,
а  не  небе.
і  існУе  тут –
Дзень  і  Ноч…
Дабро  і  Зло…
і  Камяні  і  Глеба…
На  небе ж  не  пасееш  жыта,
каб  на  зямлі  ня  быць  бяз  хлеба…
А  ураджай  дае  нам –
Праца  наша, Мазалі,
і  сонейка  Сьвятло…
Успашаш  ніву,
кінеш  зерне  ў  Глебу,
на  ўскрайку  пашні  сядзеш…
...і  верыш,
што  Жыццё  тваё
ня  пустаччу  пражыта…
і  дАлей  асяроддзе  ладзіш…
Калі  жывеш  ты  на  Радзіме –
здяйсняюцца  і  Мары  і  Намеры…
Папрацаваць  на  гэта  толькі  трэба.
*+*(27.04.2012г.)
 


Рецензии