Дуже прошу Вас, пробачте

Дуже прошу Вас, пробачьте,
Не ганьбіть мене, юначе,
Що наснаги я знайшов
І сюди до вас прийшов.

Обіцяю вас читать,
Та рецензії писать,
Хай мені уже сто років,
Подолаю цю мороку.

І на сайті я на етом
Можу бути Президентом.
Та оцю мою поему
Прочитаю я зі сцени.

Мрію про підтримку Вашу,
Сивину мою уважьте.
Тут я гроші зароблю,
Та онукам подарю.

Всіх цілую, обнімаю,
Перед Постом вибачаю.
Не ганьбіть мене, юначе,
Дуже прошу Вас, пробачте.


Рецензии
Замечательно, рассмешили.
С теплом Г.Ю.

Галина Семёнова 2   28.02.2012 22:22     Заявить о нарушении
Спасибо, Галина, я очень рад...

Ихтиандер   02.03.2012 21:38   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.