Доню, моя донечко

Від біди, печалі і тривог,
Збереже нехай всіх Бог!

Доню, моя донечко, сльозинко на очах,
Відлітаєш ти від мене у життєвий шлях,
І де б не була ти, у які не йшла світи,
Мамина молитва тебе буде берегти.

Від біди, печалі і тривог,
Збереже тебе хай Бог!

Не шкодуй із серця людям, доню, теплоти,
Будь завжди привітна і до всіх ласкава ти,
Щоб життя колискою для тебе все було,
А знайдеться милий, на його зіпрись крило.

Від біди, печалі і тривог,
Збереже  удвох вас Бог!

Тільки, доню, пам'ятай про батьківський поріг,
Про матусі серце, що для тебе оберіг.
Знаю, заклопотана ти, та хоча б до свят,
Ти привозь бабусі онучаток-пташенят.

Від біди, печалі і тривог,
Збереже усіх нас Бог!


Музыку на это стихотворение можно послушать тут:
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=316994


Рецензии
Наташа, как нежно! Умничка! :)))

Карина Мажан   17.03.2012 01:39     Заявить о нарушении
Спасибо огромное, Катрин. Рада, что вам понравилось. А музыку к этой песне можно послушать здесь:
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=316994

Наталя Мазур   18.03.2012 21:22   Заявить о нарушении