Я приснюсь тобi

В  час,  коли  всерйоз
 Затріщить  мороз,
 Загудуть  вітри  грізним  клекотом,
 Захурделить  ніч
 Снігом  навсібіч  - 
 Я  приснюсь  тобі  тихим  шепотом.

 В  час,  коли  зима
 Майже  крадькома,
 Закує  вікно  срібним  помахом,
 І  захочеш  ти
 Краплю  теплоти  - 
 Я  приснюсь  тобі  ніжним  подихом.

 В  час,  коли  тобі
 Важко  у  журбі,
 Бо  без  мене  ти,  як  з  одним  крилом.
 Якщо  ось  в  цю  мить
 Серденько  щемить  - 
 Я  приснюсь  тобі  добрим  Янголом.


 9-10.02.2012р.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.