Мiй погляд...

Мій погляд летить у небо
Туди,де лелеків ключ
Напевне все це так треба
Ти більше мене не муч
Не муч мені моє серце
Воно і без того слабке
Розбите і все замерзле
Знекровлене і неживе
ти хочеш сказати - Вибач!
Не вгледіла не вберегла
Тепер на обличчі в тебе
Бринить гірка сльоза
Не думала і не гадала
Що прийде розлуки час
І наче смертельні жала
Пронизує смуток нас
Той смуток гірке полиння
Ті сльози то біль і щем
Всихає моє коріння
А листя змите дощем
Колись казав тобі - Мамо!
Та зараз стаєш ти чужа
І завтра буде так само
Бо віри й надії нема
Услід ти кричиш мені - Сину!
І руки тремтять тобі
Без тебе я тут загину
В одвічній холодній зимі
Болять незагоєні рани
В волоссі одна сивина
Довкола густі тумани
Залишуся з ними одна
І поруч не буде нікого
Коли як голодні вовки
Ординці завиють соло
А потім розтягнуть кістки
Не буде ніде могили
Ніде не поставлять хреста
І хату давно розбили
Лиш в небі літає душа
Пройдуть ті роки наче миті
Із вирію ти прилетиш
Не буде колосся у житі
Мене ти також не знайдеш

(Нью Йорк,2012)


Рецензии
Дуже тривожно написано...
І таке враження, що це уривок з чогось більшого...
З повагою Наталя.

Наталя Мазур   15.02.2012 02:55     Заявить о нарушении
Дякую,пані Наталю! Продовження в процесі...

Юрий Баюрак   16.02.2012 01:40   Заявить о нарушении