125 школа взимку

На канікулах зимових ми не сумували.
Вся 125 школа подорожувала!
В Умань з*їздили, де парки найгарніші в світі!
Милувалися красою вчителя і діти.

Й конеферму не забули: як же там цікаво!
Ми на конях покатались, та й цього нам мало!
Годували ми їх сіном, яблуками, морквой.
І про коней ми учили нові скоромовки.

У Дніпропетровську радо зустрічали зиму.
У 3-Д кінотеатрі бачили картину!
На ялинку ми ходили, на атракціони.
Там емоцій на весь рік, й посмішок- мільйони!

Ми відвідали найкращу виставкову залу.
Не біда, що сніг не випав- це не заважало.
Нам так весело й цікаво взимку розважатись,
Що і вам таких канікул можемо бажати!

Рік Дракона- рік чудовий! Принесе немало
Щастя, радощів, удачі, сили та запалу!
Ми продовжимо навчатись та відпочивати.
Мрія всіх дітей у школі: бачити все й знати!

У кіно та у походи будемо ходити,
В клас комп*ютерний, в театри! Що там говорити!
Розвиватися всебічно нам допомагають
Вчителі, директор школи, й добре серце мають!


Рецензии
Анжелочка.
Прекрасное произведение.
Спасибо за чудесные стихи.

Дмитрий Ахременко   15.01.2012 06:43     Заявить о нарушении
Такое писать не люблю, это заказ.

Анжела Ангел Шкицкая   15.01.2012 16:29   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.