Г1ан

Сийна  лаьмнаш,
Дато   хиш,
Маьрша  хьаннаш,
Джовхарш-тхиш.
Стоьмийн бошмаш-
Заза  к1айн,
Хеза  эшарш-
мукъам байн.
Маьлхан деши-
1ени Лаьтта,
Лам-Ша   беши
Оцу  сохьта...
Йог1у - йоьлуш
Дашо  хан,
Гуш со 1уьллуш,
Дайра  -г1ан…
                2005


Рецензии