Ти сильний Духом Каменяр!

Твій кінь здорожився….
Це так буває, та не завжди,
І восени - додолу листя осипається.
Якби не було на шляху біди,
Птахи завжди додому повертаються.
Так тяжко нести той тягар…
Аж плечі вже болять,потріскались,
На сонце вгору подивись,
Ти сильний Духом Каменяр.

Твій кінь здорожився…
На нас чекають, треба йти,
Народ від сплячки просинається,
Будує нові - зоряні мости,
Не відступає –на себе покладається.
Достатньо всім заносити хвости,
Весь світ глузує,насміхається.
Не вірте в закордонні сни,
Сон в понеділок не здійсняється.


Рецензии
Лідіє.
Неймовірно.
Дуже дякую за вірші.

Дмитрий Ахременко   01.12.2011 21:42     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ Дмитрику!!!!

Лидия Филимонова   13.12.2011 02:03   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.