Не залишай мене

Не залишай мене, Ангеле мій!
Не покидай наодинці із ніччю.
Страшно, самотньо іти по узбіччю.
Не осуди мене, а зрозумій.

У лабіринті колючих думок,
Я навмання йду, неначе крізь терни.
Правди наосліп вишукую зерна,
Спрагло шукаю надії ковток.

А під ногами уламочки мрій,
Тих, що розбились у дивному злеті.
Чуєш! Он півні співають вже треті...
Не залишай мене, Ангеле мій!

19.11.2011р.   11:25


Рецензии
Просто чудовий вiрш...

Андрей Владимирович Нестеров   20.11.2011 00:55     Заявить о нарушении
Дякую, пане Андрію! Приємно, що вірш вам сподобався.
З теплом Наталя.

Наталя Мазур   20.11.2011 02:58   Заявить о нарушении