Осiнь заблукала

В  Подільських  Товтрах  заблукала  осінь,
Іще  гуляє  в  лісі  манівцями,
Пісні  співає  разом  з  горобцями
І  пеленає  небо  в  теплу  просинь.

В  озеречка вдивляється  щомиті,
Із  кучерів  беріз  знімає  листя.
Ним  трави  посипає  урочисто,
Щоб  все  було  в  брунатнім  оксамиті.

Спинися, осінь, на одну хвилинку.
В Подільських Товтрах гарно, наче в казці.
Зроби із хмар пухову пелеринку,
І з вітром закружляй в чарівнім вальсі.


 04.11.2011р.               

 Подільські  Товтри             Сатанів


 Для  ілюстрації  використано  фото  автора


Рецензии