Бiлий травневий вiрш

 Цей дощ...
    Ясний травневий дощ.
 У зелені купається все місто.
 І твої очі поряд,
       зовсім близько,
 І аромат озону в мокрім листі,
 І синя хмара булькою у небі
 Враз лопнула -
          і вилилась вода
 Тяжкими краплями,
            як дзвін по сонцю,
 Як знак того,
              що ще не все збулося,
 І мокрий аромат твого волосся,
 Стіна води навколо нас,
                І кава,
 Маленький столик,
                Краплі на щоках,
 І твої очі поряд,
                зовсім близько,
 І сонце у калюжі -
                Дощ скінчився!


Рецензии
Так тепло і так довірливо! :)

Мишка   21.01.2012 20:56     Заявить о нарушении
Дякую за таку ніжну оцінку))))

Хельга Антонюк   21.01.2012 23:44   Заявить о нарушении