Орлиний клекiт i ведмежий рев...

Орлиний клекіт і ведмежий рев,
Травневих крон вечірній шелест мрійний,-
Я знаю мову звірів і дерев,
А от людей – не дуже розумів я.

І шурхіт хвиль, змиваючих  сліди,
Струмка дзюрчання в  березні  блідому –
Я знаю гомін вітру і води,
А от людський – здавався невідомим.

Сузір'їв  шепіт,  світло неземне,
І Місяця  вечірня колискова –
Я  знаю мову Сонця і планет,
Людська ж – була чужа для мене мова.


 Стеріг туман зелений сон полів,
Простерла ніч над нами теплі крила –
Мене забрали вири дивослів,
Коли зі мною ти заговорила.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.