Ма-дарра на чеченском

Ма-дарра дийцича, хьан цIе ю Шаймани,
Ма-дарра дийцича, сан цIе ю Гилани.

Ма-дарра дийцича, дезадетта ца оьшу,
Ма-дарра дийцича, хьо сетта ца оьшу.

Мел чIогIа кечъяларх, хазчарех хьо а яц,
Мел чIогIа мохь беттарх, тур текхаш со а вац.

Хьо иштта ю аьлла, хьалдолчу нехан а яц,
Со иштта ву аьлла, цецбуьйлуш тхайниш а бац.

Ма-дарра дийцича, хьо суна тоьуш ю,
Кхин мосазза дийцича, хьо соьга йогIур ю?


Рецензии
Красиво!Звук народа,земли.О чём?

Нина Павлова 24   23.01.2012 10:47     Заявить о нарушении
Парень уговаривает девушку...

Ибрагимов Лёма   23.01.2012 11:31   Заявить о нарушении