Тадухеппиэндишке... на чеченском

Сан ца хилла, хьо хьенан хир ю?
Соьца доцу ирс хьаьнца карор ду?
Тешам эшначохь дуй баар нислуш,
Суна санна, хьо хьанна езнера?

Дуьне духучохь хьаьнга кхойкхур ю?
Дуткъа синпардо лера мила ву?..
Орцахдеана мас-малик делош,
Суна санна, хьо хьанна езнера?..

Суна санна, хьо хьанна йоьлур ю?
Бала базбелча, хьанна йоьлхур ю?..
Динчу доIано диканиг хьоьхуш,
Суна санна, хьо хьанна езнера?..


Рецензии