За тобою матусю

  За тобою ,матусю, тепер я сумую.
Не хвата твоїх рук,твоїх слів.
Так бува за життя -не шануєм,
потім очі сповняються сліз.

  Відлетіла ,ти мамо, у вирій далеко
мов лебідка до рідних країв.
Сум з журбою в душі так нелегко,нелегко
в моє сердце на довго забрів.

  Моя мамо,моя найріднішая нене
знаю я зараз бачиш мене ти з небес.
Ти пробач,моя мила і люба ,мене ти
бо за мОї гріхи Сам Спаситель воскрес.


Рецензии
Левіа.
Неймовірно ніжні вірші.
Дякую.

Дмитрий Ахременко   25.09.2011 07:32     Заявить о нарушении
Про маму інакше не можна.
Дякую.З повагою

Левиа   25.09.2011 21:34   Заявить о нарушении