Повiр

Відеоролик-карооке  на  цю  пісню  можна  подивитись  і  проспівати  тут:
http://www.youtube.com/user/MazurNatalia#p/u/0/5TczKjdP4eU
Автор  відеоролика  Таира


Повір,  мій  милий,  не  зима,
А  щедра  і  багата  осінь.
Хоч  павутинка у  волоссі,
Причин  для  смутку  ще  нема.

Повір,  мій  любий,  не  дарма
Тобі  я  снилася  ночами,
Коли  вогненими  мечами
Твій  розум  розривала  мла.

Коли  терзало  каяття,
Палали  в  спогадах  години...
Як  промінь  сонця  злої  днини,
В  житті твоїм  з'явилась  я.

Для  тебе  полечу  до  зір,
Пірну  в  глибини  океану,
І  вигою  на  серці  рану!
Повір,  коханий  мій,  повір.


26.08.2011


Рецензии