Не вийшло

Я  в  інтернеті...  час  уже  четвертий...
Снують  усюди  смайлики  бадьорі...
"Ти  дуже  добра,  я  скажу  одверто",-
Помітила  слова  на  моніторі.

"Ти  пречудова,  мрія  для  поета...
Своє  тобі  я  серце  залишаю,
Та  мушу  розпрощатись  з  інтернетом,
Бо  я  без  тями  лиш  тебе  кохаю!"

Слова  розсипались  в  мовчазній  тиші:
"А  як  же  я?  Куди  ти  йдеш?  Навіщо?"
На  моніторі  фрази  ще  скупіші:
"Хотів  піти  і  зникнути...  Не  вийшло..."

09.08.2011


Рецензии