Цi помнiм мы?!

Цi помнiм мы,
Як многа у свеце гора?
Цi помнiм мы?
Цi хоча хто забыць,
Што жыць ня проста
Збавiмся ня скора
Мы ад хвароб,
Што могуць усiх нас забіць.

Нас колькi у свецe
радасных, журботных
Мы усе жывем,
Каб ранку узысцi.
Адною марай мы
усіх абняць ахвотны -
Хай свет любвi
усім свецiць на пуцi.

Бо нас мiльярды
Радасных, журботных
I усе мы марым
Заутра ранкам жыць
Нас многа у свецe,
Колькi нас на свецe?
I колькiх ранкам
Сонцу зноу будзiць?


Рецензии