Птахи

Птахи відлітають у теплі краї
  (на украинском языке)


Птахи відлітають у теплі краї.
Шкода, що зі мною, мій любий, не ти.
Мій милий, коханий, любов ти моя,
Нажаль, що з тобою поруч не  я.

Страждаю без тебе вже кілька років.
Сокол мій ясний, де ж ти полетів?
Мій голубе сизий, тебе я чекаю.
Ти ж знаеш, як я тебе сильно кохаю.

Два голуби у небі воркують.
Голуб голубку ніжно цілує.
Крилами б`ють вони простір небес.
Я помираю, коханий мій без
 
Посмішки милої твоїх губ,
Без сильних та ніжних ласкавих рук.
Я замерзаю у бабине літо,
В якому навколо все сонцем  зігріто.

Я мерзну у лагідне бабине літо.
Зігрій мене, милий. Кохай мене ніби.


Рецензии