Дев ятий вал - з Ирина Лебедева

Дев'ятий вал накрив нас з головою,
Ми вже не уявляєм - хто ми, де ми?
І раптом всі існуючі проблеми
Зникають в невідомість під водою.

Шалений погляд з-під прикритих вій,
Німіють на устах твоїх слова,
І важчає від щастя голова.
Цей ніжний вечір зберегти зумій.


Оригинал
Ирина Лебедева " Девятый вал"

Девятый вал накроет с головой -
Не представляем толком: кто мы? где мы?
Внезапно все насущные проблемы
Застынут на отметке нулевой.

Ослепнет враз с ума сошедший взгляд,
Оглохнут  слов не помнящие речи,
И вздрогнет разгорающийся вечер,
Весь нестерпимой нежностью объят.


Рецензии