Загубила я метелика в саду

Загубила я метелика в саду
Ой куди-ж тепер иого шукать піду?!
Як на гріх цвітуть дерева всі в саду,
Де-ж метелика свого знайду знайду?!

Цвітуть в нашому садочку
І малина,і суниця
Весна наче чарівниця,
Розвесела молодиця.
Гарно в нашому садочку
Де від сонця хмари тануть.
Прийде літо - літо красень
Ягідками квіти стануть.

А від пахощів солодких хміль стоїть.
Ой,від нього зап"яніла у цю мить.
Я на ноги черевички з квітів взула,
Про метелика та й зовсім позабула.

Цвітуть в нашому садочку
І малина,і суниця
Весна наче чарівниця,
Розвесела молодиця.
Гарно в нашому садочку
Де від сонця хмари тануть.
Прийде літо - літо красень
Ягідками квіти стануть.


Рецензии
Євгєнія.
Дуже гарно.
Дякую.

Дмитрий Ахременко   03.04.2011 07:17     Заявить о нарушении