Ранок

Спалах, немов на сполох,
Сполох, немов на спалах,
Заграви  червоний пояс,
Начеб у спіле поле
Зоря упала.

Крони – немов корони.
Ранок   - багряна рана,
Роси – криштальні грона
Перлами на коронах –
Ранок.

Гонить тумани вітер,
 Наче вівчар отару.
Тихо пливуть в повітрі
В біло-рожевих свитах
Хмари.

В сонній задумі води
Ліс потягнувся сонно.
Стелеться прохолода.
Ранок встає на сході.
Сходить
Сонце.


Рецензии