А ми зустрiчались...

***
                Мы с Вами где-то встречались
                (розмінна фраза)

А ми  зустрічались. Не тут і не в цьому столітті –
В наступному кадрі, чи може, в минулому світі,
Можливо, були ми квітками в одному суцвітті,
Чи просто – сусідніми днями в спекотному літі.

А ми зустрічались. Лиш спогад у пам'яті стерся.
Можливо, були ми двома половинками серця,
Луною і криком, чи змістом одного мовчання –
Ніде і ніколи, та все- таки ми зустрічались.

Ніде і ніколи, та все-таки ми зустрічались…
Два промені зірки в холодному просторі мчали,
Два промені зірки на мить перетнулись в дзеркалах:
А ми зустрічались…
                А ми зустрічались…
                А  ми зустрічались…


Рецензии
Один з кращий з тієї збірочки в касеті. Вірш майже геніальний. Шкода, що так мало українців знають про такі вірші. Іване, запізніле бравіссімо!

Валео Лученко   31.12.2018 19:48     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.