В забутiй хатинi, яка вже давно не оселя...

***
В забутій хатині, яка вже давно не оселя
Зустрінуться тіні.
За ширмою тліні
Знайди моє серце в пустелі.
Заснули троянди в розкиданій вітром постелі
В забутій хатині,
Яка вже давно не оселя.

Ходімо, кохана,
Вже ніч безпритульним травинкам зализує рани,
Ходімо, кохана,
У срібному плесі купається Місячна Панна,
І юні русалки пливуть в хороводі туману,
Позичивши ноги в дівчат на один тільки танець.
Ходімо, кохана!

Дивись і не дихай, бо скоро нічого не стане.
Залишся, коханий –
Ми жити не будемо навіть чужими життями –
В пітьму домовинну нас знову загорне світанок,
І в Чорному Замку, що важко повис над світами,
Погаснуть вогні
І зачиняться брами.
Залишся, коханий!

Вже день ворухнувся в затишному череві ночі,
Вже вирізьбив спалах криваві корони на скелях…
Ховаючи очі,
Мовчать наші тіні
В забутій хатині,
Яка вже давно
Не оселя…


Рецензии
и вот в растерянности))) даже и не знаю на каком языке лучше...

Спасибі, Іване

З повагою, Kвiтка

Лана Сноу   25.03.2012 11:48     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.