Морок столiть ховае...

***
Морок століть ховає тих, що дали імена,
Гаснуть планетні кола колами на воді.
Я пам'ятаю те, що було після мене,
Тільки забув, здається, послідовність подій.

Гасить далекі зорі вічності чорний подих,
Спритний павук з галактик знов павутину сплів.
Я пам'ятаю мови змовклих давно народів,
Тільки забув, здається, значення Їхніх слів.

Спалахи на Урані й вихори на Венері,
Порвану свиту неба скинув Атлант з плечей.
Я пам'ятаю очі тих, що давно померли,
Тільки забув, здається погляди тих очей.

В пам'яті ще бушують міжгалактичні війни,
Полум'я замерзає і спалахує лід,
Падають зорі в Лету.
                Я памМятаю мрії
Тих, що прийдуть на Землю через мільйони літ.


Рецензии
Це просто щось...
В мене бракує слів.

З повагою,
Наталя

Брия-Натали   05.10.2011 12:04     Заявить о нарушении
Спасибі. Дуже приємно від Вас це чути.
Щиро,
Іван

Иван Андрощук   05.10.2011 21:20   Заявить о нарушении