Навiщо ти цiлу ш очi синi?..

Навіщо ти цілуєш очі сині,
Коли тобі рідніше небо каре?
Ти приручив їх вчора, бачиш нині,
А завтра вже не будеш з ними в парі.

Навіщо ніжно гладиш плечі білі,
Покриті ніжним і цнотливим шовком,
Коли тебе так ваблять загорілі
Жагучі голі плечі амазонки.

Ти потім будеш кидати образи
У груди білокурій поетесі
І мчатимеш палкі шептати фрази
До ніг чорноволосої принцеси.

Тож не цілуй, не пести очі сині,
Коли тобі рідніше небо каре.
Залиш їх нині, відречися нині,
Бо завтра вже не будеш з ними в парі...


Рецензии
Чувственно и очень мелодично! :)

Мишка   11.02.2011 21:18     Заявить о нарушении
Спасибо, Миша))

Хельга Антонюк   11.02.2011 23:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.