Гроза

Хвилі схвильовані хлюпають хлепотом-шепотом,
Хмари нахмурені хмуро захмарюють обрій,
Капають краплі у воду, закраплену леготом,
Раптом зриваючись громом й грозою у море.

Ритмами, ритмами крапають краплі кришталю,
Дзвонами дзенькають в сиву сріблясту безодню,
Сонячний промінь пронизав захмарну вуалю,
Райдуга грає акорди свої благородні.


Рецензии
И после дождя рождается новый день...

Мишка   12.01.2011 09:25     Заявить о нарушении
Который несёт что-то таинственное))

Хельга Антонюк   12.01.2011 15:16   Заявить о нарушении