Спогад ps

коли метелик ночі
затріпотить вогником
у самотньому вікні,
коли холодне місто
втопить мене у пекучій росі
чужих сліз, чужого болю,
коли я йтиму
пустельними вулицями
залитих у бетон людських душ,
                я            згадаю           тебе...
ти дивитимешся не мене
чорними очима розбитих ліхтарів,
говоритимеш до мене
звуками нічного міста,
і вулиці стануть не такими пустельними,
бо вже будуть
дві сутності блукати
у їх лабіринтах:
                я     ...     і мій спогад про тебе.
і тоді цвіркуни
заглушать звуки автостради,
і ми будемо йти удвох,
такі рідні,
асфальт заросте травою,
а нічна роса
буде ніжити босі ноги...
і коли метелик сонця
доп'є останню росяну каплину,
                я           забуду           тебе.


Рецензии
Пленительное путешествие из тьмы к свету...

Мишка   12.01.2011 09:23     Заявить о нарушении
Но тьма в душе остаётся...

Хельга Антонюк   12.01.2011 15:17   Заявить о нарушении
Может это и не тьма вовсе, а воспоминание о ней...

Мишка   12.01.2011 15:50   Заявить о нарушении
Возможно...

Хельга Антонюк   01.02.2011 17:27   Заявить о нарушении