Намалюй менi небо фарбами

Намалюй мені небо фарбами
На холодному тлі пастельному...
Тоді вперше жагу пізнали ми
У хмільнім напівсні готельному.

Я зіграю тобі Бетховена,
У мінорі лігато виведу...
Буде пристрасть моя захована
І в акордах постане привидом.

І станцюємо танго зболене...
То лиш потяг. Любов не визнаєм.
На червоному шовку зморені
Розіб'ємось скляними призмами.

Й до світанку мовчати будемо
В тім відомім, що не призналися.
Не пробачимо. Й не забудемо,
В тім, що знову самі зосталися.


Рецензии
Все образы удачно вплетаются в гармонию чувств! :)

Мишка   09.01.2011 17:52     Заявить о нарушении
Спасибо)))

Хельга Антонюк   09.01.2011 17:55   Заявить о нарушении