Через тую вiхолу

Закрутилась віхола в танкУ запальному,
Я через ту віхолу не дійду до дому.
Всі стежки сховались в густій заметілі
І дерева в шубах, стоять білі - білі

Знайди мене любий, щоб не заблудилась
  Обігрій цілунком, щоб не застудилась
     Обійми міцніше, пригорни тісніше
        Розтопиться серце буде, як раніше

Я так довго кличу, а мене не чути
Тільки завиває в полі вітер лютий
Насипає снігу, що втопАють ноги
Не знайду до тебе я ніяк, дороги
 
Знайди мене любий, щоб не заблудилась
  Обігрій цілунком, щоб не застудилась
     Обійми міцніше, пригорни тісніше
        Розтопиться серце буде, як раніше

Все надіюсь, милий, ти мене чекаєш
На ту завірюху, також, нарікаєш
Може вийде місяць і вкаже дорогу,
Як мені дістатись до свого порогу


Рецензии
Та де ж вiн е?

Мишка   08.02.2016 19:15     Заявить о нарушении
Можливо заблукав, у віхолі застряг.

Спасибі Вам, що завітали.

Богдана Синюк   10.02.2016 21:01   Заявить о нарушении
На это произведение написано 12 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.