Без передиху спину...

Без передиху і спину
/Хай хоч все згорить і згине/
В спину, в спину, в спину, в спину
Підганяємо себе. –
Першим бити, першим вспіти
До химерного корита... –
І кого зозла корити,
Коли доля доскубе?...


Рецензии