Alles geht vorueber...

Alles geht vorueber...
alles geht vorbei...
nach der Winterstruebe
kommt der helle Mai

Auf der Fruehlingsschwingen
fein, melodisch, schoen
wird fuer uns erklingen
der Tropfen-Kanon

Werden kahle AEste
wieder zaertlich gruen,
wie zu einem Feste
wird die Erde bluehen

Und wir werden wandern
Durchs Menschengewirr
Du mit einem And’ren...
Ich auch nicht mit Dir.

Trunken von den Lieder
Und Gitarrenweinen
Werde kuessen wieder
Haende. Doch nicht Deine.


Ўсе ў жыцці мінае,
Пралятае ценем,
Змрок зімовы стае
Пад сонца праменем.

Ў сінім паднябессі
Светлы нібы сон
Празвініць прадвесніх
Капель перазвон.

Падлеткі-бярозкі
Ў густ да бела стану
Заплятуць у коскі
Малахіт туману.

Зноў душа прачнецца.
На дабро ці грэх
Ў сэрцы азавецца
Твой далекі смех

Хмельны бы мядовы
Перазвон гітары
Родзіць вобраз новы
Ды былыя мары.

Ўсе ў жыцці праходзіць... .
Міма пралятае,
Мо' дзе шчасце ходзіць
Мо' цябе спаткае!


Рецензии