Роберт Геррик. H-806 Веселись

Роберт Геррик. (H-806) Веселись

Пируй день-деньской,
Пока молодой
И старость далёко-далёко.
Злосчастные дни, -
Нагрянут они
Внезапно, в мгновение ока.


Robert Herrick
806. To be merry

Lets now take our time;
While w'are in our Prime;
And old, old Age is a farre off:
For the evill evill dayes
Will come on apace;
Before we can be aware of.


Рецензии