Гаврилове горе

-Сховай мене нічка-ніченька!
Мила розлюбила...
- Візьми мене річка-річенька,
Голосить Гаврило !!!
І втопитись в цьому стані
напевно не гріх...
Плигнув у річку, а там камінь..
Люди добрі !! Сміх !!
Набив гулю величезну,
Кричить на долині...
-Щоб це втоплення - сказилось,
Ледве не загинув !!"


Рецензии
Любушка.
Как всегда улыбнули.
Спасибо Вам.

Дмитрий Ахременко   28.05.2010 17:41     Заявить о нарушении
Уменя 9 Гаврилиад про гаврилу

Юрий Бычинский   01.06.2010 01:31   Заявить о нарушении