Буду в чно прославляти п сня

Любить Бог мене я знаю,
Він Життя своє віддав,
В небесах мене чекає
В книгу вічну записав

Він мені допомогає
 Кожен день і кожну мить
Все потрібне посилає
Хочу я його хвалить

Я бажаю, щоб не згасла
В серці віра у Христа
В Ньому є життя прекрасне,
В Ньому тільки повнота

Буду вічно прославляти
За безмежну доброту
І пісні хвали співати
Буду Спасові Христу


Рецензии
Пытался прослушать. Извините, не всё понял, компьютер не умеет читать на других языках. Извините, не могу поставить оценку.

Николай Сергеевич 01   25.11.2012 08:30     Заявить о нарушении