Аз Есьмъ Воздам

Зими немає і весни немає...
Є світла дуалізм, є рештки раю
Є вирій і лелеки чорногузі,
є піп і срібний хрест на пузі
вагою в кілограм,
є піст і Пасха, крашанки, цілунки.
"Христос Воскрес!" - луною.
Лунко: "Аз єсьмъ воздам!"
Басисто під склепіння:
"Терпіння, дочко, то таки терпіння,
нічого особистого..."
Лети, душа-голубко, до мети,
якщо вона десь є...
Лети!
 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.