Березневi мiркування

О, чоловіча стать,
що за природою повинна
вивергнути своє насіння
щотретьої доби!
(то мовби пес, який свою округу мітить
і жодну самку по дорозі не пропустить,
коли приваблива вона)
Та хоч одна з жіночого сестринства
хотіла би у парі жити
із “березневими” чоловіками?!
(Бо кожна із дружин або жінок коханих
так прагне бути лиш єдиною любов’ю!)
Та чи багато їх - красунь Душі і тіла,
які  одну лише і мають думку,
що треба керуватися єством і не зважати,
якщо вони - просте продовження рахунку?!
Напевне, важко побороти дух жаги?

...То, може, винні не чоловіки,
а протилежна стать -
спокусливі і пристрасні істоти?..


Рецензии
Гарний вірш. Але не "братерства", а "сестринства". З повагою,

Иван Андрощук   14.10.2011 07:14     Заявить о нарушении
Шановний Іване, Ви, мабуть, праві.
Дякую!

З дніпропетровськими квантами сестро-братерства ;-)

Елена Швец-Васина   14.10.2011 09:31   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.