Я боюсь, що колись ви пiдете...

Я боюсь, що колись ви підете,
І порожньою стане Земля,
Так захочеться все наздогнати,
Але потяг піде в небуття.

І ніхто мені в світі не скаже,
Де, знайти свій загублений час?
Де, слова недосказані взяти?
Відшукати, де зможу я вас?

Там, де брама тяжка в піднебессі,
Де, зозулі кують на зорі.
Де, немає зупинок у часі,
Я, зустріну вас в літній порі.

Нам любов’ю відмірено жити,
І родинне кохання плести.
Після розшуків, щастям горіти,
І разом душею цвісти!


Рецензии
Пусть сбудется, о чем мечтаешь !
Пусть в радости поет душа !

Успехов, Алена ! :)

Мишка   19.01.2009 10:48     Заявить о нарушении
Спасибо Мишенька!!!!
И тебе всего наилучшего в Праздник Крещения!!!

Алена Цвигун   19.01.2009 13:10   Заявить о нарушении