Smells Like Krist Novoselich

`````````````````````````````````…If you wouldn't mind I would like it blew
`````````````````````````````````(«Nirvana», «Blew» - Bleach, 1989)

Smells like grunge
Punk not dead
Alco-lunch
Nitro head

Sour bread
Honey bees
Dolby said,
Bend your knee
Polly says,
been a son
Rose embraced
with a gun

Smells like Krist
Looks like Kurt
Iron fist
Stainless shirt

````````Floyd the Barber gone so Pink
````````Pink becomes a pop-rock star
````````It's OK t'eat fish and think
````````how to play, then break guitars
````````how to play nirvana men
````````how to migrate with the gees
````````how to suicide once again
````````or to drink a pint of piss

````````How to play banana-man
````````................How to play banana-man
````````................................How to play banana-man

````````Alco-head is all you miss

Shit in bloom
You love grind
I like doom
Nevermind

Nix nix nix
Here I come
Lotta kicks
You're my drum

Here I am
very ape
Fuck you! Damn!
Love you babe
Here I go
very nice
Watch the show
Pay the price

````````Novoselich first name's Krist
````````Christ becomes a movie star
````````We the people don't exist
````````though we came from so afar
````````still we play nirvana men
````````still we migrate with the gees
````````tolerate not being in top ten
````````Real Sugar? Oh, well… Cheers!
````````Still we play banana-man
````````................Still we play banana-man
````````................................Still we play banana-man
````````Alco-head.



````````````````Floyd. Christ. Jesus. Pink.


````````````````````````````````````````````````````````June 26, 2008


Рецензии
... не фанатею с Нирваны, но текст добротный. Очетяпка в Krist?..
:)

Рон Вихоревский   04.06.2015 16:35     Заявить о нарушении
Скорее, попытка подражания их разговорно-слэнговому «упрощалову» — K вместо C и Ch, и т.п.)

Лохматый Цитрус   03.10.2015 20:50   Заявить о нарушении
... Фриске - псевдоним от Фриско?..
:)

Рон Вихоревский   04.10.2015 17:21   Заявить о нарушении
... с Рождеством!..
:)

Рон Вихоревский   25.12.2016 14:55   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.