Грузiя, Росiя, Украiна...

Грузiя,Росiя,Украiна -
Це одна, одна, одна родина,
Зараз iх успiшно роздiляЕ
Той, хто зовсiм совiстi не маЕ.

Той, хто хоче iх завоювати,
А живуть в краiнах син та мати,
Та дочки з невiстками живуть,
Був ранiше спiльним добрий путь.

Розiйшлись, сваряться непомiрно,
А народи хочуть жити мирно,
Презiденти грошики рахують,
Тiльки люди бiльше все бiдують.

Тiльки людям - все життя немаЕ,
А верхушка - грошики счiтаЕ,
Люди ж - кормять жадних упирiв,
Хто б розумний отаке терпiв?

Не раби - хазяЕва всi люди,
I коли так кожен думать буде,
То окови рабськиi порвуть,
I знайдуть до щастя, волi путь.

       15.04.2008.


Рецензии
Молодчина!
С уважением

Владимир Балыкин   17.08.2008 08:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.